DATA INTRĂRII ÎN VIGOARE: 03 MARTIE 2019

Termeni și condiții: Programul “Invită un prieten”

 1. Bun venit
  1. Această pagină prezintă termenii și condițiile aplicabile Programului Invită un prieten al TransferGo („Programul de invitații”).
  2. Programul de invitații este sponsorizat, promovat și administrat de TransferGo Ltd („TransferGo”, „noi”, „nostru”). TransferGo desfășoară un serviciu care îți permite să transferi bani și să efectuezi plăți în valută la nivel internațional prin intermediul site-ului nostru web, transfergo.com, și al aplicației noastre („Serviciul”).
  3. Prin invitarea unui prieten, după cum se descrie mai jos, se va considera că ai acceptat acești termeni și condiții („Termenii Programului”). Te rugăm să citești acești Termeni ai Programului cu atenție și să te asiguri că îi înțelegi și că ești de acord cu ei înainte de a invita un prieten.
  4. Programul de invitații este nul acolo unde este interzis prin lege.
 2. Cum poți participa la Programul de invitații
  • persoana respectivă („Utilizatorul invitat”) trebuie să se înregistreze pe site-ul nostru, să își creeze un Cont și să indice faptul că a fost invitat de tine, prin una dintre următoarele modalități:
   • includerea codului tău de invitație; sau
   • accesarea link-ului tău de invitație; sau
   • accesarea link-ului din e-mailul de introducere trimis prin Serviciul nostru;
  • Utilizatorul invitat trebuie să transfere o sumă de cel puțin 100 GBP (sau echivalentul în altă monedă) în termen de 6 luni de la crearea unui Cont (fie sub forma unui transfer unic de 100 GBP, fie sub forma mai multor transferuri care, însumate, ajung la suma de 100 GBP) („Transferul/Transferurile eligibil(e)). Transferurile în aceeași monedă – de exemplu, EUR în EUR – nu reprezintă Transferuri eligibile.
  • Utilizatorul invitat trebuie să transfere o sumă de cel puțin 100 GBP (sau echivalentul în altă monedă) indiferent de moment în care a fost invitat. Dacă a fost invitat înainte de actualizarea acestor Termeni și Condiții, trebuie să respecte noul prag de 100 GBP.
  1. Îți vom pune la dispoziție un cod și un link de invitație când te conectezi la Contul tău și accesezi pagina „Invită” a Serviciului nostru. Dacă ai fost de acord să primești comunicările noastre prin e-mail, îți vom trimite codul de invitație la adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o când ți-ai creat Contul. Poți verifica adresa de e-mail salvată vizitând Contul tău.
  2. De asemenea, îți vom pune la dispoziție și o funcție pe pagina „Invită” a Serviciului nostru prin care ne vei putea solicita se transmitem e-mail-uri de introducere în numele tău.
  3. Pentru a participa la Programul de invitații, trebuie să recomanzi Serviciul nostru unei persoane și să efectuezi oricare dintre următorii pași:
   • să îi oferi codul de invitație; sau
   • să îi trimiți linkul tău de invitație; sau
   • să ne soliciți să îi transmitem un e-mail de introducere prin Serviciul nostru, furnizându-ne adresa sa de e-mail prin funcția de pe pagina „Invită” a Serviciului nostru;
    • Prin solicitarea de transmitere a unui e-mail (și/sau a altor forme de comunicare) confirmi că ai acordul explicit al destinatarului cu privire la faptul că îi putem păstra datele de contact și le putem utiliza pentru Programul de invitații.
  4. Trebuie să te asiguri că ai acordul Utilizatorului invitat pentru a-i trimite codul sau linkul de invitație pentru Serviciul nostru sau pentru ca noi să îi putem trimite un e-mail de introducere în numele tău.
  5. Odată ce Utilizatorul invitat a realizat Transferul/Transferurile eligibil(e), poți deveni eligibil pentru a revendica o recompensă în numerar, în suma stabilită la clauza 3 („Bonusul”). Un Transfer eligibil va fi considerat drept realizat în situația în care:
   • Utilizatorul invitat a inițial transferul, ne-a achitat suma relevantă ce urmează a fi transferată și comisioanele aferente; și
   • contul bancar al destinatarului a fost creditat cu suma virată de Utilizatorul invitat prin intermediul Serviciului nostru (alături de orice comisioane și taxe suplimentare stabilite prin Termenii și condițiile noastre https://www.transfergo.com/en/terms-and-conditions), iar suma nu a fost respinsă sau restituită înapoi în contul nostru.
  6. Sub rezerva alineatelor 5, 2.8, 2.9 and 2.10, te vom informa cu privire la dreptul tău de a revendica Bonusul prin actualizarea paginii „Invită” a Serviciul nostru, în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care Utilizatorul invitat realizează Transferul/Transferurile eligibil(e).
  7. Dacă Utilizatorul invitat folosește linkul de invitație în locul codului de invitație când își creează propriul Cont sau accesează linkul din e-mail-ul de introducere, acesta trebuie să aibă modulele cookie activate în browser pentru ca noi să îl putem identifica drept persoana căreia tu i-ai recomandat Serviciul nostru și pentru ca tu să fii eligibil pentru a primi un Bonus.
  8. Înainte să poți revendica Bonusul, este posibil să fim nevoiți să obținem documente sau informații suplimentare de la tine sau de la Utilizatorul invitat (dacă nu am realizat deja acest lucru). Este posibil să:
   • îți solicităm ție și Utilizatorului invitat să ne furnizați date sau documente de care putem avea nevoie în mod rezonabil pentru a confirma identitatea ta sau a Utilizatorului invitat (după caz);
   • luăm măsuri rezonabile pentru a verifica orice informații sau documente puse la dispoziție de tine sau de Utilizatorul invitat în scopul identificării prin mijloace electronice, precum accesarea bazelor de date ale autorităților și private și agenții de informații privind creditele.
  9. TransferGo își rezervă dreptul de a nu achita bonusurile în următoarele situații:
   • nu putem confirma identitatea ta sau a Utilizatorului invitat sau orice alte informații sau documente suplimentare în conformitate cu prevederile clauzei 9;
   • suspectăm în mod rezonabil că respectivul Cont a fost creat de Utilizatorul invitat în mod fraudulos sau că acest Cont al Utilizatorului invitat încalcă altfel Termenii și condițiile noastre (https://www.transfergo.com/en/terms-and-conditions);
   • dacă ai efectuat transferurile folosind carduri preplătite sau către furnizori de carduri preplătite (Revolut, Monese, ApplePay, Google Pay, N26 sau oricare altul)
   • dacă Utilizatorul invitat transferă bani către tine sau către el însuși
   • dacă expeditorul și destinatarul unei tranzacții care implică un cod de cupon sau un link Invită un prieten sunt una și aceeași persoană, indiferent dacă a) numele aferent contului bancar, cardului de debit, cardului de credit, cardului preplătit sau al actului de identitate este diferit sau b) adresa de facturare este diferită
   • dacă numele aferent cardului sau contului bancar nu îți aparține sau dacă nu corespunde numelui aferent contului TransferGo. Dacă numele nu corespund, ne rezervăm dreptul a nu îți achita recompensa
   • dacă ai încălcat orice prevedere a Termenilor acestui Program sau a Termenilor și condițiilor noastre;
   • dacă am încheiat Programul de invitații și Transferul/Transferurile eligibil(e) a(u) fost realizat(e) după data la care Programul de invitații s-a încheiat;
   • ni se interzice să îți achităm Bonusul prin legislația aplicabilă; sau
   • Bonusul tău a expirat conform alineatului 4.2.
   • tu sau Utilizatorul invitat de tine aveți mai multe conturi TransferGo;
   • dacă Bonusul a fost revendicat pentru același cont de mai mulți utilizatori
   • dacă suspectăm că un prieten invitat nu intenționează să utilizeze serviciul nostru și a utilizat acest serviciu o singură dată, cu scopul de a obține un Bonus
   • când soliciți plata Bonusului într-un cont diferit de contul tău bancar personal
   • când soliciți plata Bonusului într-un cont dintr-o țară în care nu desfășurăm activitate
   • alte situații care încalcă Termenii de utilizare ai programului Invită un prieten.
   • dacă prietenul invitat nu furnizează propriul cod unic în momentul în care își creează propriul TransferGo sau în care face o rezervare. Recompensa este alocată primului utilizator care a transmis invitația din codul folosit. TransferGo nu poate realoca Bonusuri.
  10. Este interzisă utilizarea serviciilor pay-per-click sau a altor servicii de publicitate plătite sau automate pentru a participa la Programul de invitații. Nu vei putea revendica Bonusul dacă suspectăm în mod rezonabil că ai folosit astfel de servicii pentru a invita Utilizatorul invitat să folosească Serviciul nostru și putem lua și orice alte măsuri pe care le considerăm adecvate, precum retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului de a utiliza Serviciul nostru sau închiderea Contului tău.
  11. Dacă prietenii recomandați de tine încalcă în mod repetat regulile noastre, nu vei primi bonusul și vei fi scos din programul de recomandări.
  12. Dacă suspectăm că persoanele pe care le-ai invitat sunt escroci, ne rezervăm dreptul de a închide imediat profilul tău TransferGo.
  13. Decizia TransferGo în toate privințele este finală și angajantă și nu vom lua parte la nicio corespondență sau discuție.
 3. Valoarea Bonusului
  1. Bonusul și moneda aferente programului Invită un prieten, în ceea ce te privește, sunt determinate în funcție de locația ta.
  2. Bonusul și moneda aferente programului Invită un prieten, în ceea ce îl privește pe prietenul tău, sunt determinate în funcție de locația sa.
  3. Poți revendica Bonusul în orice monedă legală folosită în Țările acceptate (după cum s-a stabilit în T&C). Vom converti suma Bonusului relevant în moneda selectată, la cursul valutar prezentat în Serviciu la data și ora la care îți achităm Bonusul. Acest curs valutar poate varia ocazional, conform fluctuațiilor piețelor internaționale de schimb valutar.
  4. Sumele Bonusurilor vor fi de minimum 5 GBP (sau echivalent) și sunt, de obicei, de două sau trei ori mai mari pentru persoanele care transmit invitația. Persoanele invitate pot beneficia de reduceri, bonusuri în numerar sau diferite sume. Căutăm mereu cele mai bune soluții pentru clienții noștri, astfel că ne rezervăm dreptul de a schimba tipul și suma recompensei în orice moment.
 4. Revendicarea Bonusului
  1. Odată ce Bonusul tău este disponibil, îl poți revendica prin următoarele modalități:
   • completarea profilului tău cu datele tale personale;
   • accesarea linkului „Revendică recompensa” de pe pagina „Invită” a Serviciul nostru;
   • transmiterea datelor tale bancare;
  2. Trebuie să îți revendici Bonusul în termen de 30 de zile. Te vom informa cu privire la dreptul tău în acest sens, dacă ai fost de acord să primești comunicările și/sau notificările noastre prin e-mail. Dacă nu îți revendici Bonusul în această perioadă, dreptul tău de a-l primi va expira. Te vom informa în legătură cu expirarea acestui drept prin actualizarea paginii „Invită” a Serviciului nostru.
 5. Limitarea răspunderii
  1. TransferGo își rezervă dreptul de a modifica sau încheia Programul de invitații în orice moment și ocazional, temporar sau permanent, cu sau fără preaviz, ca urmare a unor motive care nu se află sub controlul său (inclusiv, dar fără limitare la, cazul de fraudă preconizată, suspectată sau efectivă).
  2. De asemenea, putem modifica sau încheia Programul de invitații cu un preaviz rezonabil. Dacă încheiem Programul de invitații:
   • sub rezerva alineatului 4.2, vom achita orice Bonusuri pentru care devii eligibil înainte de ora 11:59 PM, ora Marii Britanii, în ultima zi a Programului de invitații;
   • te vom informa cu privire la orice drept de a revendica un Bonus care ți s-a alocat până la ora 11:59 PM, ora Marii Britanii, în ultima zi a Programului de invitații, dacă ai fost de acord să primești comunicările și/sau notificările noastre prin e-mail.
  3. TransferGo nu acceptă nicio răspundere pentru pierderi sau daune pe care le suporți sau suferi ca urmare a participării la Programul de invitații sau a acceptării Bonusului, inclusiv (dar fără limitare la) orice pierdere rezultată din următoarele:
   • orice amânare sau anulare a Programului de invitații sau orice întârziere în informarea ta cu privire la dreptul tău de a revendica un Bonus;
   • orice modificare, acces neautorizat, daună, livrare întârziată sau livrare nerealizată a oricăror notificări, aprobări, solicitări sau a altor documente referitoare la Programul de invitații;
   • orice daună suportată de computerul tău sau al altei persoane în legătură cu sau generată de participarea la Programul de invitații sau descărcarea oricăror materiale în legătură cu Programul de invitații;
   • orice acțiune sau neîndeplinire a oricărui furnizor terț.
  4. Niciunul dintre acești Termeni ai Programului nu va exclude răspunderea TransferGo în caz de deces, vătămare corporală, fraudă sau declarație falsă cu scop fraudulos ca urmare a neglijenței sale sau pentru orice altă situație în care legea nu ne permite să excludem sau să limită răspunderea noastră.
  5. Persoana care transmite invitația va răspunde pentru toate taxele și celelalte cheltuieli administrative.
 6. Datele tale personale
  1. Te rugăm să citești Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații privind modul în care administrăm informațiile tale. Poți obține un exemplar al Politicii de confidențialitate prin transmiterea unei solicitări la adresa: [email protected] sau vizitând: https://www.transfergo.com/en/privacy-policy.
 7. Trecerea la Programul pentru parteneri afiliați
  1. În funcție de invitațiile pe care le transmiți, putem lua în considerare includerea ta în Programul nostru pentru parteneri afiliați. În astfel de cazuri, te vom informa corespunzător și îți vom prezenta beneficiile monetare revizuite.
 8. Dispoziții generale
  1. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni ai programului este considerată ilegală sau neexecutorie, aceasta nu va afecta celelalte prevederi, care vor rămâne pe deplin în vigoare.
  2. Dacă ai orice întrebări cu privire la Programul de invitații, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa [email protected] cu textul „Programul Invită un Prieten” în linia de subiect.
  3. Programul de invitații este reglementat de legislația engleză, iar participanții se supun competenței exclusive a instanțelor din Anglia.
  4. TransferGo își rezervă dreptul de a refuza plata acestui bonus la propria alegere.
  5. TransferGo își rezervă dreptul de a modifica sau retrage bonusul la propria alegere.
  6. TransferGo își rezervă dreptul de a încheia terminate Programul de invitații în orice moment, fără preaviz.
  7. TransferGo își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment.