Trimite bani în România

Descarcă aplicația noastră pentru a trimite bani în România în doar câteva minute.

Înregistrează-te

Viteze mari

Este nevoie doar de un minut pentru a comanda un transfer – care va ajunge la cei dragi de acasă în doar câteva minute.

Taxe reduse

Ratele noastre de schimb din GBP în RON și EUR sunt întotdeauna bune – și adăugăm comisioane zero la transferurile către conturile bancare din România.

Fără probleme

Suntem reglementați de legislația din UE și din UK, fiind protejați de un sistem de securitate de primă clasă. Iar serviciul nostru de asistență pentru clienți (în română și în engleză) este minunat – dacă vei avea vreodată nevoie de el.

Iată cât de puțin costă să trimiți bani în România

Îți oferim posibilitatea de a alege pentru ce tip de transfer vrei să plătești.
De exemplu: în cazul transferurilor instantanee de la card la card, percepem o taxă fixă de £0,99.
În timp ce, dacă trimiți dintr-un cont bancar în altul, nu percepem nicio taxă.


Poți alege totul de la început. Fără comisioane ascunse sau surprize neplăcute.

Descarcă aplicația TransferGo:

app

Cum ajung banii tăi în România?

Cont bancar

Cont bancar

Efectuăm transferuri locale direct din contul nostru din România în contul bancar al destinatarului tău, evitând comisioanele internaționale costisitoare.

Card de debit / credit

Card de debit / credit

Sau putem trimite banii direct pe cardul de debit sau de credit al destinatarului tău, instantaneu.

Link de plată

Link de plată

Nu știi datele bancare ale destinatarului tău? Avem nevoie doar de numărul de telefon, iar noi îi vom trimite un link!

Trimite bani acum

Este la fel de simplu ca 1, 2, 3

Alege suma pe care vrei să o trimiți și când 


Trimite GBP în RON și EUR în România

Alege suma pe care vrei să o trimiți și când 


Adaugă detaliile destinatarului

Tot ce ai nevoie este numele complet al destinatarului tău și numărul contului bancar (IBAN) sau numărul cardului

Adaugă detaliile destinatarului

Alege metoda de plată – și efectuează transferul!

Plătește prin transfer bancar sau cu cardul, iar transferul tău este pe drum!

Alege metoda de plată - și efectuează transferul!

Fii fără grijă!

Iată de ce poți avea încredere în noi pentru a-ți trimite banii în România

Criptarea noastră end-to-end îți protejează banii și datele. În cazul în care un transfer eșuează, banii tăi se întorc direct la tine.

Reglementarea este aliata noastră: asigură siguranța celor 7 milioane de clienți și a banilor lor. Suntem aprobați de FCA și reglementați de legislația UE și britanică, colaborăm cu autoritățile internaționale de aplicare a legii pentru a depista și preveni spălarea banilor.

Și dacă vreodată vei avea nevoie de ajutor, nu suntem o aplicație fără chip – serviciul nostru de asistență pentru clienți în limba română și engleză răspunde la apeluri și e-mailuri rapid și eficient.

Nu ne crede pe noi pe cuvânt…

Iată ce spun utilizatorii noștri despre cum trimit bani acasă în România:

Cel mai ieftin
mod de a face
transferuri de
bani în timp real

Trimite bani către familie, prieteni sau plătește-ți
facturile — în orice mod ți se potrivește cel mai
bine.

Cel mai ieftin
mod de a face 
transferuri de
bani în timp real

Pentru a începe…

De ce informații am nevoie pentru a trimite bani în România?

Verificarea identității

Pentru a face primul transfer trebuie să dovedești că ești rezident în țara din care vrei să trimiți banii.

Detaliile destinatarului

Asigură-te că ai pregătit numele complet al destinatarului și numărul contului bancar (IBAN), detaliile cardului sau numărul de telefon.

Metoda de plată

Vei avea nevoie de cardul tău sau de detaliile bancare pentru a face primul tău transfer.

Cât durează un transfer de bani către România?

Poți alege să trimiți banii instantaneu pe un card sau să îi primești într-un cont bancar a doua zi. Alegerea îți aparține în totalitate.

Cât durează un transfer de bani către România?
downloadapps

Efectuează transferuri din mers—

descarcă aplicația TransferGo!

Cele mai bune modalități de a trimite bani către România

Transfer bancar

Transferurile bancare sunt o opțiune populară pentru finanțarea transferului tău internațional de bani. Acestea durează puțin mai mult decât transferurile prin cardul de debit sau de credit, dar sunt extrem de ieftine.

Card de debit

Plata cu un card de debit face transferul tău de bani super-rapid. Cu toate acestea, comparativ cu un transfer bancar, poate fi mai scump, deoarece sunt taxate cu un comision mai mare (dar totuși mic).

Card de credit

Poți plăti pentru transferurile tale internaționale de bani și cu un card de credit. TransferGo acceptă atât Visa cât și Mastercard pentru a face transferurile super-simple.

PISP

Unele transferuri de bani sunt posibile prin intermediul unei entități financiare terțe numite Furnizor de Servicii de Inițiere a Plăților, sau PISP, care facilitează transferurile bancare directe pentru tranzacții online fără probleme.

SWIFT

Atunci când fondurile sunt procesate, instituțiile de plată folosesc Societatea pentru Telecomunicații Financiare Interbancare la nivel mondial (cunoscută sub numele de Swift), o rețea globală de mesagerie care asigură și execută tranzacții transfrontaliere.

Apple Pay

Dacă Apple Pay este activat pe telefonul tău, poți folosi portofelul tău mobil pentru a trimite bani în anumite țări. Este rapid și ușor, dar verifică mai întâi cu banca ta în cazul în care îți percepe taxe suplimentare. TransferGo nu oferă această funcționalitate în acest moment – dar plănuim să o facem.

Google Pay

Preferi să folosești Google Pay? Dacă ai portofelul mobil configurat, poți trimite bani în anumite țări folosind Google Pay. Ai nevoie doar de numărul de mobil și numărul de telefon al destinatarului. TransferGo nu oferă această funcționalitate în acest moment – dar plănuim să o facem.

Întrebări frecvente

Cum pot trimite bani în România?
Cum pot trimite bani din Marea Britanie în România?
Pot trimite bani în România prin intermediul unei bănci?
Cât costă să trimit bani în România?
Care este cea mai bună aplicație pentru a trimite bani în România?
Este sigur să trimit bani în România online?
Cum pot știi în ce companii de transfer de bani să am încredere?
Cât timp va dura ca transferul meu de bani să ajungă în România?
Este posibil să trimit bani în România cu PayPal?
Care este cel mai ieftin mod de a trimite bani în România?

Cum pot trimite bani în România?

Transferurile de bani în timp real prin intermediul unei aplicații mobile reprezintă modul cel mai rapid și mai simplu de a trimite bani în România. Cele mai multe dintre ele pot fi descărcate gratuit, iar transferurile sunt cu până la 90% mai ieftine decât cele bancare. Unele aplicații, cum ar fi TransferGo, au un Serviciu de Asistență pentru Clienți excepțional, în limba română, pentru situațiile în care utilizatorii au nevoie de asistență.

Cum pot trimite bani din Marea Britanie în România?

Dacă trimiți de pe un card de credit sau un card de debit, poți folosi aplicația TransferGo pentru a face transferuri internaționale de bani către un card sau un cont bancar din România. Primul pas este să alegi moneda în care vrei să trimiți. După aceea vei avea nevoie de  numele complet și detaliile cardului/ contul bancar IBAN de la destinatar (sau numărul de telefon mobil al acestuia) și apoi propriile tale detalii bancare. Asta e tot ceea ce trebuie să faci.

Pot trimite bani în România prin intermediul unei bănci?

Da, poți, dar este mai ieftin să folosești TransferGo – chiar dacă trimiți din contul tău bancar. De ce? Pentru că, cu TransferGo, banii tăi nu trec efectiv granițele. Tu efectuezi un transfer bancar în contul nostru din Marea Britanie, iar TransferGo plătește destinatarului tău din contul său din România. Acest lucru îți poate economisi până la 90% din taxele de transfer bancar tradiționale.

De asemenea, cu TransferGo poți trimite bani de pe un card direct pe altul și este aproape instantaneu. Funcționalitatea este extrem de intuitivă și îți permite să finalizezi transferurile în mai puțin de un minut.

Cât costă să trimit bani în România?

Depinde de opțiunea pe care o vei alege. TransferGo adaugă zero comisioane la transferurile dintr-un cont bancar în altul, care ajunge în termen de o zi lucrătoare. Sau, dacă preferi un transfer instantaneu de pe un card pe altul, există un comision fix de 0,99. Fără taxe ascunse, vei știi întotdeauna exact cât va primi destinatarul tău.

Care este cea mai bună aplicație pentru a trimite bani în România?

În comparație cu alte aplicații digitale de transfer de bani, TransferGo este mai ieftin și are întotdeauna rate de schimb valutare favorabile. TransferGo a fost fondat pentru a sprijini migranții din întreaga lume cu transferurile de bani, așa că are un Serviciu de asistență pentru clienți rapid și prietenos în română, engleză și alte 8 limbi, și care îți oferă toate informațiile atunci când ai nevoie (telefonic, chat din aplicație, rețele sociale și pe adresa de e-mail: [email protected])

Este sigur să trimit bani în România online?

Transferurile de bani online sunt sigure, atâta timp cât:

1) Folosești un furnizor de transferuri de bani sigur și protejat, precum TransferGo. Companiile de transfer de bani consacrate sunt reglementate de către autoritățile din UE și Marea Britanie (cum ar fi Autoritatea de Conduită Financiară) și utilizează cea mai înaltă securitate posibilă pentru a-ți păstra banii în siguranță.  În cazul în care transferul de bani este vreodată anulat, aceștia îți vor returna banii imediat.

2) Trimite bani doar acelor persoane pe care le cunoști și în care ai încredere. Odată ce banii tăi au fost trimiși cuiva, nimeni nu-i mai poate recupera. Așadar, ferește-te de escroci și fii sigur cui trimiți bani.

Cum pot știi în ce companii de transfer de bani să am încredere?

Caută firme renumite care au site-uri web adecvate, Termeni și Condiții și cu zeci de mii de recenzii Trustpilot. 

De exemplu, TransferGo are peste 30.000 de recenzii verificate și un scor total de 4,8 din 5 pe Trustpilot, ceea ce îți arată că firma este legitimă.

Firmele demne de încredere vor avea, de asemenea, tendința de a se asocia cu mărci globale precum Visa, Mastercard și altele.

Cât timp va dura ca transferul meu de bani să ajungă în România?

Timpii de livrare pot varia, dar transferurile prin intermediul cardurilor sunt instantanee, ajungând în 30 de minute (și, de obicei, mult mai repede). Transferurile bancare ajung de obicei în 24 de ore.

Este posibil să trimit bani în România cu PayPal?

Da, este posibil – deși nu este cea mai populară alegere când vine vorba despre serviciile de transfer de bani, deoarece în România sunt mai mulți oameni care au conturi bancare și carduri de credit/debit decât conturi PayPal. Cu aplicația TransferGo puteți trimite bani în peste 160 de țări (găsiți lista completa în aplicație sau pe pagina web), simplu, sigur și rapid, la un curs de schimb excelent.

Care este cel mai ieftin mod de a trimite bani în România?

Există câteva lucruri care trebuie luate în considerare atunci când planifici un transfer din străinătate: viteza, securitatea, cursul de schimb și comisioanele. Toate acestea pot varia în funcție de metoda de plată pe care o alegi. 

Cu TransferGo vei obține întotdeauna unele dintre cele mai bune rate și o securitate la cel mai înalt nivel. Taxele depind de timpii de livrare. Pentru cea mai ieftină opțiune, alege un transfer dintr-un cont bancar în altul, care vine cu zero taxe și ajunge a doua zi. Pentru o livrare super-rapidă de la card la card, vei plăti o taxă suplimentară. Cu TransferGo, aceasta este o taxă fixă, indiferent de valoarea transferului, și este întotdeauna explicată în mod clar de la început.