Cum gestionăm reclamațiile

Ne pasă de experiența ta

Ne străduim să oferim un serviciu de înaltă calitate și să îndeplinim așteptările clienților noștri. Luăm în serios toate preocupările și reclamațiile și lucrăm împreună cu tine pentru a rezolva orice probleme pe care le sesizezi. Încurajăm feedback-ul de la clienții noștri și ne bucurăm de oportunitatea de a remedia lucrurile în cazul în care nu ești pe deplin mulțumit.


Procedura noastră de gestionare a reclamațiilor ne permite să investigăm preocupările tale și să adunăm orice informații suplimentare pe care le furnizezi, permițându-ne să rezolvăm problemele rapid și eficient. Prin aderarea la un proces structurat de soluționare a reclamațiilor, ne îmbunătățim continuu serviciile și asigurăm o comunicare eficientă cu clienții noștri.


Cum să faci o reclamație

Pentru a face o reclamație, ne poți trimite un e-mail la: [email protected].

În plus, în timp ce vorbești la telefon cu un agent al serviciului de asistență pentru clienți (toate numerele noastre de telefon sunt aici), poți cere să înaintezi reclamația către un manager. Pentru a asigura protecția datelor cu caracter personal, angajații noștri îți vor cere să îți verifici identitatea răspunzând la câteva întrebări.

Când faci o reclamație

Respectăm procedura noastră de gestionare a reclamațiilor pentru a ne asigura că abordăm toate problemele și preocupările într-un mod rapid și eficient.

Când faci o reclamație, te poți aștepta ca:

– Reclamația ta să fie soluționată în timp util, eficient și corect.
– Un angajat experimentat și instruit să se ocupe de reclamația ta.
– O confirmare scrisă în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea reclamației tale.
– Toate răspunsurile să fie în scris.
– Reclamația ta să fie investigată în totalitate.
– Să primești constatările și decizia noastră finală în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea reclamației inițiale. În unele cazuri, este posibil să fie nevoie să prelungim acest termen la 35 de zile pentru a asigura o investigație amănunțită. Cu toate acestea, te vom ține la curent și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai repede posibil.
– Detaliile investigației și constatările noastre cu privire la problemele pe care le-ai ridicat, inclusiv măsurile și acțiunile întreprinse ca urmare a reclamației tale.
– Actualizări cu privire la progresele înregistrate în cazul în care nu putem oferi un răspuns satisfăcător în termenele de răspuns stabilite.
– Detalii despre orice autoritate relevantă dacă nu ești mulțumit de decizia noastră finală.


Dacă nu ești mulțumit de rezultat

Iată ce poți face:


Pentru probleme cu TransferGo Lithuania UAB:


Dacă ești un client de afaceri și nu ești mulțumit, poți aduce problema în fața instanței din Lituania.
Dacă ești un client individual și nu ești mulțumit, poți urma regulile stabilite în legea lituaniană.
Pentru a trimite reclamația ta la Banca din Lituania, poți fie:
– Trimite o scrisoare la Totorių g. 4, 01121 Vilnius
– Trimite un e-mail la [email protected]
– Utilizează sistemul Băncii din Lituania

Pentru reclamații despre TransferGo LTD:


Dacă ești eligibil (consumatori, microîntreprinderi, organizații caritabile mici și trusturi mici), și dacă reclamația nu este rezolvată sau nu ți-am dat o scrisoare de răspuns final, poți contacta Serviciul Ombudsman Financiar în termen de 6 luni.

Iată cum să îi contactezi:
Scrie la Financial Ombudsman Service, Exchange Tower, Londra E14 9SR.
Sună la 0800 023 4 567 sau dacă suni din afara Regatului Unit, formează +44 20 7964 0500
Trimite un e-mail la [email protected]
Vizitează www.financial-ombudsman.org.uk pentru mai multe informații.

Dacă nu te încadrezi în niciuna dintre aceste categorii, vom face tot posibilul să gestionăm reclamația ta cu echitate și obiectivitate.