Trimite bani în siguranță cu conturile noastre de afaceri

Ai o întreprindere mică sau mijlocie? Economisește timp și taie din costuri pentru transferurile de bani cu TransferGo pentru Afaceri.

Viteze mari

Trimite bani către milioane de conturi din întreaga lume, majoritatea transferurilor ajungând la destinație în mai puțin de 30 de minute.

Comisioane
reduse

Comisioanele mici și ratele de schimb excelente îți permit să trimiți oamenilor exact ceea ce ai promis, economisind până la 90% în comparație cu băncile.

Fără complicații

Interfața noastră rapidă și intuitivă îți permite să efectuezi plăți în serie către furnizori sau angajați dintr-un singur transfer, în peste 160 de țări. Configurarea acestora durează doar câteva minute.

De ce este TransferGo potrivit pentru afacerea ta

Plăți în serie

Funcția noastră de plăți în serie face ca plățile complexe de grup să fie mult mai ușoare. Poți plăti până la 50 de furnizori sau salarii dintr-un singur transfer și poți transfera în mai multe țări cu o singură plată locală.

Urmărește transferul


În contul tău de afaceri TransferGo, poți urmări orice transfer pe care l-ai efectuat și chiar poți distribui un link destinatarului, anunțându-l când vor ajunge banii. Îți vom arăta fiecare pas, de momentul în care banii ajung în contul nostru până în momentul în care banii care ajung în conturile destinatarilor.

Freelanceri și întreprinderi individuale

TransferGo se adresează întreprinderilor mici cu ambiții mari, permițând liber profesioniștilor independenți, freelancerilor, comercianților individuali și proprietarilor de de societăți cu răspundere limitată să plătească furnizorii pentru servicii și bunuri și pot chiar să solicite plata de la clienții lor. Un lucru mai puțin de care să îți faci griji!

Asistență în 20 de secunde

Beneficiază de o asistență excelentă în 9 limbi – prin e-mail, telefon sau chat online. Cu un timp mediu de răspuns de 20 de secunde, echipa noastră de Asistență pentru Clienți îți oferă rapid ajutorul de care ai nevoie.

Un serviciu sigur și de încredere

Am creat un loc sigur pentru clienții noștri pentru a trimite și primi bani. Platforma noastră este foarte bine criptată, cu o securitate de nivel instituțional, în timp ce procesele noastre riguroase de integrare și de conformitate îți păstrează banii în siguranță.

Economisește timp și taie din costuri
cu TransferGo pentru afaceri