Trimite bani în siguranță cu noile noastre conturi de afaceri

Ai o întreprindere mică sau mijlocie? Economisește timp și taie costuri pentru transferurile de bani cu TransferGo pentru Afaceri.

Înregistrează-te acum

Verificat de Companies House

TransferGo – transferuri de bani pentru afaceri și întreprinderi individuale

Rapid
Taxe mici
Fără probleme

Trimite bani către milioane de carduri și conturi din întreaga lume, majoritatea transferurilor ajungând la destinație în mai puțin de 30 de minute.

Taxele mici și cursul valutar excelent îți permit să trimiți oamenilor exact ceea ce ai promis, economisind până la 90% în comparație cu băncile.

Interfața noastră rapidă și intuitivă îți permite să efectuezi plăți în serie către furnizori sau angajați dintr-un singur transfer, în peste 65 de valute. Este nevoie de doar câteva minute pentru a le configura.

TransferGo

Urmărește transferul

În contul tău de întreprindere TransferGo, poți urmări orice transfer pe care l-ai făcut – și chiar poți distribui un link cu destinatarul, informându-l când vor sosi banii. Îți vom arăta fiecare pas, de la momentul în care banii care ajung în contul nostru până în momentul în care banii care ajung în contul destinatarilor.

Un serviciu sigur, de încredere

Creăm un loc sigur pentru clienții noștri pentru a trimite și primi bani. Platforma noastră este criptată cu securitate la nivel de instituție, în timp ce procesele noastre riguroase de înregistrare și conformitate îți păstrează banii în siguranță.

Economisește timp și taie costuri cu TransferGo pentru întreprinderi

Citește despre noi în